T Toxic Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 249 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #1 Başlıktan da gördüğünüz gibi sitelere giremiyorum. Örnek olarak Steam'e girmeye çalıştığımda. Böyle bir ekranda kalıyor. İşletim Sistemim: Windows 8.1. İnternet Hızı: 47 MB Download, 7.5 Upload. Sorun sizce ne?
Başlıktan da gördüğünüz gibi sitelere giremiyorum. Örnek olarak Steam'e girmeye çalıştığımda. Böyle bir ekranda kalıyor. İşletim Sistemim: Windows 8.1. İnternet Hızı: 47 MB Download, 7.5 Upload. Sorun sizce ne?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 8 Mayıs 2020 #2 Toxic dedi: Başlıktan da gördüğünüz gibi sitelere giremiyorum. Örnek olarak Steam'e girmeye çalıştığımda. Eki Görüntüle 556564 Böyle bir ekranda kalıyor. İşletim Sistemim: Windows 8.1. İnternet Hızı: 47 MB Download, 7.5 Upload. Sorun sizce ne? Genişletmek için tıkla... Firefox ne yapıyor bir de onla dene. Olmadı Chromeyi tekrar kur.
Toxic dedi: Başlıktan da gördüğünüz gibi sitelere giremiyorum. Örnek olarak Steam'e girmeye çalıştığımda. Eki Görüntüle 556564 Böyle bir ekranda kalıyor. İşletim Sistemim: Windows 8.1. İnternet Hızı: 47 MB Download, 7.5 Upload. Sorun sizce ne? Genişletmek için tıkla... Firefox ne yapıyor bir de onla dene. Olmadı Chromeyi tekrar kur.
T Toxic Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 249 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #3 Opreayıda denedim. Firefoxuda denedim. İnternet exploreride denedim. Baktım. Olmucak format attım.
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #4 Toxic dedi: Opreayıda denedim. Firefoxuda denedim. İnternet exploreride denedim. Baktım. Olmucak format attım. Genişletmek için tıkla... Hocam formatı nasıl atıyorsunuz?
Toxic dedi: Opreayıda denedim. Firefoxuda denedim. İnternet exploreride denedim. Baktım. Olmucak format attım. Genişletmek için tıkla... Hocam formatı nasıl atıyorsunuz?
T Toxic Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 249 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #5 İSO dosyasını internetten indirip. Rufus ile usb ye yazdırdım sonra usbyi bilgisayara taktım. Boot menüye girip. Usb transmemory Toshiba yı seçtim. Geri kalanı kolay zaten.
İSO dosyasını internetten indirip. Rufus ile usb ye yazdırdım sonra usbyi bilgisayara taktım. Boot menüye girip. Usb transmemory Toshiba yı seçtim. Geri kalanı kolay zaten.