SEWIHTN Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 1 hafta önce Discord ve Steam yükledim bilgisayar zaten yavaştı ama siteler hızlı açılıyordu şimdi daha yavaş açılıyor. Milisaniyelik değil aşırı yavaş.
1 hafta önce Discord ve Steam yükledim bilgisayar zaten yavaştı ama siteler hızlı açılıyordu şimdi daha yavaş açılıyor. Milisaniyelik değil aşırı yavaş.
KS KS SEWIHTN Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #11 antoniomontana dedi: Tarayıcınıza yazın ve adımları takıp edin hocam. İnternette bilgiler bulunuyor bununla ilgili. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama sorun düzeldi. Steam ve Discord'u sildim, düzeldi. Artık daha hızlı. Artı 0 Eksi
antoniomontana dedi: Tarayıcınıza yazın ve adımları takıp edin hocam. İnternette bilgiler bulunuyor bununla ilgili. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama sorun düzeldi. Steam ve Discord'u sildim, düzeldi. Artık daha hızlı.
D DeliTechno Femtopat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 9 Çözümler 1 5 Kasım 2022 #12 Bilgisayarda disk ile ilgili bir problem olabilir Crystal Disk Info'dan kontrol edebilir misiniz? Artı 0 Eksi