İnternet sitelerinde e-posta sallamak problem yaratır mı?

Profesörizm

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar internet sitelerine kayıt yaptırırken e-posta sallamak herhangi bir sorun çıkartır mı? Örn: dayuusoada87871er@gmail.com (salladım). İşte bunun gibi e-posta sallamak bize sorun çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben yedek bir hesap oluşturdum bu tür durumlar için. Tek seferlik kullanım dahi olsa bazen doğrulama amaçlı kod gönderebiliyor o yüzden yedekte bir hesap olması işimi kolaylaştırıyor.

Ne gibi sorunlar yaratır ?
Hesap hiç bir işime yaramayacak zaten çıkış yaptım haberiniz olsun.

Size önemini şöyle anlatayım eski bilgisayarımda Rainbow Six Siege'de Uplay hesabı açarken e posta salladım fakat sorun olmadı ama yeni bilgisayara geçtiğimde oturum açarken hesabın sahibinin ben olduğumu doğrulamak için mail'e bir doğrulama e-mail'i attılar fakat erişemediğim için hesabım gitti yeniden 100 TL bayılmak zorunda kaldım oyuna.

eodev.com küfürlü bir nickname oluşturdum. E-postasını da salladım. Küfür içeriği barındırdığı için bende iletişime geçip hesabın kaldırılmasını ve özür dilediğimi belirttim. İyi yapmış mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…