3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 8 Mayıs 2020 #11 Profesörizm dedi: Sitenin adminleri için dedim. Genişletmek için tıkla... Adminler de öyledir, dediğim gibi saçma duyarlar kasıp geçerler, korkmana gerek yok bu konuda.
Profesörizm dedi: Sitenin adminleri için dedim. Genişletmek için tıkla... Adminler de öyledir, dediğim gibi saçma duyarlar kasıp geçerler, korkmana gerek yok bu konuda.
Profesörizm Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #12 Profesörizm dedi: Sitenin adminleri için dedim. Ben zaten özürümü diledim kardeşim. Bir hata yaptım affedin derim biter işte ya Genişletmek için tıkla... Bu arada kardeşim derken size demiyorum ortaya laf attım yanlış anlamayın. Küçümseme anlamında değil yani
Profesörizm dedi: Sitenin adminleri için dedim. Ben zaten özürümü diledim kardeşim. Bir hata yaptım affedin derim biter işte ya Genişletmek için tıkla... Bu arada kardeşim derken size demiyorum ortaya laf attım yanlış anlamayın. Küçümseme anlamında değil yani
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.538 Makaleler 3 Çözümler 129 8 Mayıs 2020 #13 Moderatör ve yönetici isimlere küfür etmediyseniz, mesajı SS alıp IP adresinizi siber suçlara verip dava açmazlar. Sözlü bir sataşma, hitap yok. Korkmanızı gerektiren durum yok.
Moderatör ve yönetici isimlere küfür etmediyseniz, mesajı SS alıp IP adresinizi siber suçlara verip dava açmazlar. Sözlü bir sataşma, hitap yok. Korkmanızı gerektiren durum yok.
Ritüel Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 296 8 Mayıs 2020 #14 O değil de madem "*"ın ne olduğunu söyleyecektin neden sansürleme gereği duydun
MİYAVV Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 762 Makaleler 8 Çözümler 7 8 Mayıs 2020 #15 Ekibimiz olay yerine intikal ediyor bir yere ayrılma.