av.tolgacelikkk Femtopat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Avukatım ve internet sitesi kurdum. Ara ara bu sitede makalelerimi yayınlıyorum. Her geçen gün durmadan yeni içerikler oluşturuyorum. Fakat günlük tıklanmalarım hep aynı kalıyor. Önerileriniz neler olur? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2023
Avukatım ve internet sitesi kurdum. Ara ara bu sitede makalelerimi yayınlıyorum. Her geçen gün durmadan yeni içerikler oluşturuyorum. Fakat günlük tıklanmalarım hep aynı kalıyor. Önerileriniz neler olur?
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.424 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #2 Siteyi nasıl kurdunuz bilmiyorum ama araştırmanız gereken terim SEO (Search Engine Optimization) olarak geçiyor. Üç nokta üst üste > Diğer araçlar > Geliştirici araçları > Lighthouse Buradan SEO seçeneği aktiften testi başlatırsanız birkaç ipucu verebilir.
Siteyi nasıl kurdunuz bilmiyorum ama araştırmanız gereken terim SEO (Search Engine Optimization) olarak geçiyor. Üç nokta üst üste > Diğer araçlar > Geliştirici araçları > Lighthouse Buradan SEO seçeneği aktiften testi başlatırsanız birkaç ipucu verebilir.