İnternet sitesi kurmak ücretli mi?

Yuny

Kilopat
Makaleler
2
Kendimce blog tarzı bir site kurmak istiyorum. Ödemem gereken herhangi bir ücret vs. var mıdır?

Duruma göre.

Normal bir blogspot veya Wordpress altyapısında barınan siteler ücretsiz açabilirsin. Ama ben kendi alan adımı alacağım dersen onu da bunlara bağlayabilirsin. Ben onu da istemiyorum her şeyi kendim kuracağım diyorsan ücretli hosting paketlerinden birini ve bir alan adı alarak site kurabilirsin.

Ücretsiz hosting önermiyorum.

Dediğiniz gibi yaparsam bana ne kadara patlar?

r10.net Gibi siteleri takip ederseniz 10 liraya bile başlangıç için yeterli bir hosting bulursunuz. Asıl pahalıya patlayacak şey domain. Kaydı dolar üzerinden olduğu için pahalıya gelebiliyor.
Domain tescili için önerim. İsimtescil: Türkiye'nin En Büyük Domain & Hosting Firması
Şuan .com domain indirimle $3. Normalde $10 civarıdır. 20 Lira domain+20 liralık hosting ile başlangıç yapabilirsiniz.

Alım yapacağın hosting firmasına göre değişir. Yıllık bazda 300TL'ye mal etmek mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…