V Varyaron Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2019 #1 Bir internet sitesi açmayı planlıyorum. Ama konusu hakkında kararsız kaldım. Haber sitesi ve sosyal medya platformu arasında gidip geliyorum. Sizce hangisi olur veya başka tavsiyeniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2019
Bir internet sitesi açmayı planlıyorum. Ama konusu hakkında kararsız kaldım. Haber sitesi ve sosyal medya platformu arasında gidip geliyorum. Sizce hangisi olur veya başka tavsiyeniz var mı?
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2019 #2 Sosyal medya platformu yaptığınız zaman büyük ve tanınır markalarla rekabet etmeniz zor olacaktır. Haber sitesi daha mantıklı geliyor.
Sosyal medya platformu yaptığınız zaman büyük ve tanınır markalarla rekabet etmeniz zor olacaktır. Haber sitesi daha mantıklı geliyor.
Nart_Guney Hectopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2019 #3 Bu daha çok sizin ilgi alanlarınızla ve hangisiyle ilgilenirken eğlenebileceğinizle alakalı. Ama arkadaşımızın dediği daha mantıklı. Kavin dedi: Sosyal medya platformu yaptığınız zaman büyük ve tanınır markalarla rekabet etmeniz zor olacaktır. Haber sitesi daha mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla...
Bu daha çok sizin ilgi alanlarınızla ve hangisiyle ilgilenirken eğlenebileceğinizle alakalı. Ama arkadaşımızın dediği daha mantıklı. Kavin dedi: Sosyal medya platformu yaptığınız zaman büyük ve tanınır markalarla rekabet etmeniz zor olacaktır. Haber sitesi daha mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla...