JustGlurp Decapat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 139 25 Kasım 2020 #1 Ben kendi web sitem için arka plan kullanacağım ancak kullandığım arka plan web sitesinde kendini tekrarlıyor, ben bunu nasıl tam ekran yapabilirim? Örnek kodlama yapabilecek varsa sevinirim. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 208 KB · Görüntüleme: 97 Screenshot_2.png 34 KB · Görüntüleme: 97
Ben kendi web sitem için arka plan kullanacağım ancak kullandığım arka plan web sitesinde kendini tekrarlıyor, ben bunu nasıl tam ekran yapabilirim? Örnek kodlama yapabilecek varsa sevinirim.
Çözüm Berkay Davas 25 Kasım 2020 background-repeat: no-repeat; eklemen gerekiyor. Yani CSS kullanman lazım. head etiketinin en sonuna şunu ekle. HTML:Panoya kopyala <style> body { background-repeat: no-repeat; background-size: cover; background-position: center; } </style>
background-repeat: no-repeat; eklemen gerekiyor. Yani CSS kullanman lazım. head etiketinin en sonuna şunu ekle. HTML:Panoya kopyala <style> body { background-repeat: no-repeat; background-size: cover; background-position: center; } </style>
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 25 Kasım 2020 #2 background-repeat: no-repeat; eklemen gerekiyor. Yani CSS kullanman lazım. head etiketinin en sonuna şunu ekle. HTML:Panoya kopyala <style> body { background-repeat: no-repeat; background-size: cover; background-position: center; } </style> Son düzenleme: 18 Ocak 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
background-repeat: no-repeat; eklemen gerekiyor. Yani CSS kullanman lazım. head etiketinin en sonuna şunu ekle. HTML:Panoya kopyala <style> body { background-repeat: no-repeat; background-size: cover; background-position: center; } </style>
KS KS JustGlurp Decapat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 139 25 Kasım 2020 #3 Berkay Davas dedi: background-repeat: no-repeat; eklemen gerekiyor. Yani css kullanman lazım. head etiketinin en sonuna şunu ekle. HTML:Panoya kopyala <style> body { background-repeat: no-repeat; background-size: cover; background-position: center; } </style> Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: background-repeat: no-repeat; eklemen gerekiyor. Yani css kullanman lazım. head etiketinin en sonuna şunu ekle. HTML:Panoya kopyala <style> body { background-repeat: no-repeat; background-size: cover; background-position: center; } </style> Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.