Mail atmadım ama Telegram'dan konuştuk. Sitemi biraz kaba bir şekilde de olsa onaylattım. Şu anda onaylı bugün reklam ekledim pop reklamı. 10 dk geçti geçmedi sitemde reklamlar olmaya başladı. Ama nasıl reklam görmen lazım. Sitede rastgele bir yere tıklıyorsun ve bir siteye atıyor. Normalde bir pop reklamı site içerisinde olur ve X'e basınca kapanır. Ve bu siteden telefonda geri dönüşü yok. Geri tuşuna basınca farklı bir siteye atıyor oradan başka bir yere atıyor yani zor. He bilgisayarda kolay sekmeyi kapatınca sorun çözülüyor. Ama en kötü noktası şu, birkaç cihazdan sitemde dolaştım reklamların üzerine atladım denebilir ama admavende statiklerde bir şey oynamadı aradan 3 saat geçti bir oynama hala yok bu arada sen Bitcoin demiştin onun için hangi seçeneği seçiyoruz 4 tane seçenek var PayPal (Türkiye'de kapalı), banka hesabı (en az 800 dolar, çok), Payoneer (onu kullancak gibiyim), capitalist (ne olduğu hakkında zerre fikrim yok). Bu ödeme yöntemlerinden hangisi daha mantıklı şirketi olmayan birisi için.