İnternet sitesine sanal pos eklenmiyor

EmreKayax

Attopat
Daha fazla  
Meslek
Girişimci
Merhaba. Kafayi yemek üzereyim. Sanal pos alamadim 1 türlü 1 haftadir uğraşıyorum.

1 yer +18 istiyor.
1'i vergi levhasi istiyor.
1'i başka belge istiyor.

Yardim edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reşit değilseniz burayı tercih edebilirsiniz: Shipy - So Easy, So Comfy, So Shiny!
1671710404917.png

Merhaba kafayi yemek üzereyim sanal pos alamadim 1 türlü 1 haftadir uğraşıyorum.

1 yer +18 istiyor.
1'i vergi levhasi istiyor.
1'i başka belge istiyor.

Yardim ede bilecek var mı?

Bana sanal pos ekleyecek veya alacak varsa ortak oluruz kabul ederim ne olur lazim kafayi yiyeceğim.

Bakacak arkadaş yok mu?

E-ticaret sitesi actigim sirkete iyzico yuklemistim gayet iyi IP log larini filanda tutuyor odeme anindaki calinti kartlarla alisveris yaptirmiyor guzel bir sistem yani.

E-ticaret sitesi actigim sirkete iyzico yuklemistim gayet iyi IP log larini filanda tutuyor odeme anindaki calinti kartlarla alisveris yaptirmiyor guzel bir sistem yani.
hocam iyzcio +18 değilmi vergi levhasi gerekmiyormu discord adresinizi bi bırakırmısınız

discord , instagram gibi ulaşaca bileceğim yer varsa sanal pos konusunda yardim ederseniz bir miktar ücret ödeye bilirim.

Bunu onları arayıp iletir misiniz?
Hmm denerim.

Hocam iyzcio +18 değil mi vergi levhasi gerekmiyor mu Discord adresinizi bir bırakır mısınız?

Discord, Instagram gibi ulaşaca bileceğim yer varsa sanal pos konusunda yardim ederseniz bir miktar ücret ödeyebilirim.

Hocam Discord adresimi biraksam bile vergi levhasiz bir yer bulabileceginizi sanmiyorum bulsaniz bile bulasmayin derim. Cunku ileride psikopat birine filan denk gelirseniz sikayet alabilirsiniz tazminat falan gelebilir.

Bu arada ne tur bir site aciyorsunuz ne amacla kullanacaksiniz.

Ek olarak devletin 50 bin tl lik girisim destegi var babaniz gibi aile uyelerinin birinin uzerine sirket filan acip ordan ilerletebilirsiniz hem vergi levhaniz filanda hallolmus olur bir arastirin derim. Kuzenim bunu yapip site acmisti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı