İnternet sürücüsü nasıl bulunur?

AlPeReNkra

Hectopat
Daha fazla  
Yeni format attım bilgisayara virüs girmişti. Win 8.1 Pro var şu an. Normalde ünlem işareti yok sürücüsü güncel değil uyarısı falan da vermedi ama yeni format attığım için genelde Windows eksik yüklüyor sürücüleri. O yüzden kendim manuel yükleyim dedim. Donanım kimliği ekte. Uyumlu en güncel sürücüyü nereden bulabilirim?

Dosya Ekleri

• a.PNG
    7,5 KB · Görüntüleme: 29

Windows kulanırken Driver Identifier'i sık sık kullanırdım ve sorun çıkmazdı. Donanım kimliğini yazıp indirebilirsin ama kendi sitesini bulursan daha sağlıklı olur.

Burası da olabilir.

(Yanlış yüklenen yazılımlar tamamen sizin sorumluluğunuzdadır.)

Windows kulanırken Driver Identifier'i sık sık kullanırdım ve sorun çıkmazdı. Donanım kimliğini yazıp indirebilirsin ama kendi sitesini bulursan daha sağlıklı olur.
neyin kendi sitesi anlamadım. Bu sürücü işlerinden pek anlamıyorum nasıl indirebilirim uygun sürücüyü acaba?

Neyin kendi sitesi anlamadım. Bu sürücü işlerinden pek anlamıyorum nasıl indirebilirim uygun sürücüyü acaba?

Donanım üreticisinin kendi sitesi. Ama Microsoft'tan indirebilirsin. Sorun çıkmayacağını düşünüyorum.

inca wireless usb adapter diyor incadan mı indirmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…