M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 12 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar 18 Nisan'da TT internet aboneliğimin taahhüdü bitiyor. Bana ceza çıkmaması için ne zaman iptal etmeliyim aboneliği? @Patrixcs Son düzenleme: 12 Nisan 2021
Arkadaşlar 18 Nisan'da TT internet aboneliğimin taahhüdü bitiyor. Bana ceza çıkmaması için ne zaman iptal etmeliyim aboneliği? @Patrixcs
K katabolizma Picopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 450 Makaleler 5 Çözümler 3 12 Nisan 2021 #2 Mubis10 dedi: Arkadaşlar 18 Nisan'da TT internet aboneliğimin taahhüdü bitiyor. Bana ceza çıkmaması için ne zaman iptal etmeliyim aboneliği? @Patrixcs Genişletmek için tıkla... Taahhütünün bitimine 1 hafta kala e-Devlet üzerinden iptal başvurusu yap. Yani bugün yapabilirsin. 1 haftada kesin iptal ediyorlar.
Mubis10 dedi: Arkadaşlar 18 Nisan'da TT internet aboneliğimin taahhüdü bitiyor. Bana ceza çıkmaması için ne zaman iptal etmeliyim aboneliği? @Patrixcs Genişletmek için tıkla... Taahhütünün bitimine 1 hafta kala e-Devlet üzerinden iptal başvurusu yap. Yani bugün yapabilirsin. 1 haftada kesin iptal ediyorlar.
O omertaha99 Femtopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #3 Normalde otomatik olarak yenilenmez iptal etmene gerek kalmaz ama garantiye almak için TT yi arayarak sözleşmenin yenilenmeyeceğini kesinleştirebilirsin.
Normalde otomatik olarak yenilenmez iptal etmene gerek kalmaz ama garantiye almak için TT yi arayarak sözleşmenin yenilenmeyeceğini kesinleştirebilirsin.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 12 Nisan 2021 #4 katabolizma dedi: Taahhütünün bitimine 1 hafta kala e-Devlet üzerinden iptal başvurusu yap. Yani bugün yapabilirsin. 1 haftada kesin iptal ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Ama taahhüde 4 gün var diye bana ceza yansıtıcaklarını söylüyorlar.
katabolizma dedi: Taahhütünün bitimine 1 hafta kala e-Devlet üzerinden iptal başvurusu yap. Yani bugün yapabilirsin. 1 haftada kesin iptal ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Ama taahhüde 4 gün var diye bana ceza yansıtıcaklarını söylüyorlar.
K katabolizma Picopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 450 Makaleler 5 Çözümler 3 12 Nisan 2021 #5 Mubis10 dedi: Ama taahhüde 4 gün var diye bana ceza yansıtıcaklarını söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Zaten anında iptal olmuyor e-Devlet'ten yapınca. En fazla 1 haftada iptal oluyor. Bence bugün veya yarın iptal başvurusu yap.
Mubis10 dedi: Ama taahhüde 4 gün var diye bana ceza yansıtıcaklarını söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Zaten anında iptal olmuyor e-Devlet'ten yapınca. En fazla 1 haftada iptal oluyor. Bence bugün veya yarın iptal başvurusu yap.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 12 Nisan 2021 #6 katabolizma dedi: Zaten anında iptal olmuyor e-Devlet'ten yapınca. En fazla 1 haftada iptal oluyor. Bence bugün veya yarın iptal başvurusu yap. Genişletmek için tıkla... MH sürekli bizde kalın ve son günün saat 23.59'a kadar iptal ederseniz 24 ay indirim bedeli ve modem parasını ödersiniz diyor.
katabolizma dedi: Zaten anında iptal olmuyor e-Devlet'ten yapınca. En fazla 1 haftada iptal oluyor. Bence bugün veya yarın iptal başvurusu yap. Genişletmek için tıkla... MH sürekli bizde kalın ve son günün saat 23.59'a kadar iptal ederseniz 24 ay indirim bedeli ve modem parasını ödersiniz diyor.