İnternet tam hız vermiyor

Ardaqw

Hectopat
Daha fazla  
Bugün yeni TurkNet'e gectik 1 gigabit bilgisayarın Wi-Fi özellkikeri resimde yazıyor. Test sonucu bilgisayardaki test sonucudur fakat baska bir telefonda Redmi not 13 Pro5g markalı telefonda 800 yakın hız oluyor. Çözümü nedir ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsun

Wi-Fi olarak kullanıyorum kullandıgım

mikro dAZ100XGT USB 2.4/5Ghz 300Mbit USB Wireless adaptör​

Narkalı adapotor ama Max 300Mbit alabilir yazıyor ogrenmiş oldum ama 1gigabit internette 150 alıyorum bir ayar yapmam gerekli midir?

Fotoğraf yok ancak 1000 Mbps bir internette Wi-Fi ile 800 olması normal hocam.

Ethernet kablosu almaya karar verdim direkt modemden bağlanacağım 1gigabit için hangi kabloyu önerirsiniz.

Son düzenleme:
Wi-Fi olarak kullanıyorum kullandıgım.

mikro dAZ100XGT USB 2.4/5Ghz 300Mbit USB Wireless adaptör​

Narkalı adapotor ama Max 300Mbit alabilir yazıyor ogrenmiş oldum ama 1gigabit internette 150 alıyorum bir ayar yapmam gerekli midir?

Ethernet kablosu almaya karar verdim direkt modemden bağlanacağım 1gigabit için hangi kabloyu önerirsiniz.

Ayar yapsanızda Wi-Fi adaptöründen alamazsınız kablolu kullanın kablo içinde CAT7 kablo alabilirsiniz.

Ayar yapsanızda Wi-Fi adaptöründen alamazsınız kablolu kullanın kablo içinde CAT7 kablo alabilirsiniz.

Teşekkürler.

Tekrar yazıyorum kablo ile kullanmam aileden dolayı iptal oldu bende 1 gigbit destekleyen adaptör aldım fakat test sonucu 100Mbps arttı sadece ve Wi-Fi özellikleirnde alınan/iletilen 800/800 yazmasına ragmen bir ayar yapmam gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Tekrar yazıyorum kablo ile kullanmam aileden dolayı iptal oldu bende 1 gigbit destekleyen adaptör aldım fakat test sonucu 100Mbps arttı sadece ve Wi-Fi özellikleirnde alınan/iletilen 800/800 yazmasına ragmen bir ayar yapmam gerekiyor mu?

Kablo şart araya 1 kat giriyor anladığım kadarıyla adabtör her zaman istenileni vermeyecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı