İnternet tam hız vermiyor

Ardaqw

Hectopat
Daha fazla  
Bugün yeni TurkNet'e gectik 1 gigabit bilgisayarın Wi-Fi özellkikeri resimde yazıyor. Test sonucu bilgisayardaki test sonucudur fakat baska bir telefonda Redmi not 13 Pro5g markalı telefonda 800 yakın hız oluyor. Çözümü nedir ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsun

Wi-Fi olarak kullanıyorum kullandıgım

mikro dAZ100XGT USB 2.4/5Ghz 300Mbit USB Wireless adaptör​

Narkalı adapotor ama Max 300Mbit alabilir yazıyor ogrenmiş oldum ama 1gigabit internette 150 alıyorum bir ayar yapmam gerekli midir?

Fotoğraf yok ancak 1000 Mbps bir internette Wi-Fi ile 800 olması normal hocam.

Ethernet kablosu almaya karar verdim direkt modemden bağlanacağım 1gigabit için hangi kabloyu önerirsiniz.

Son düzenleme:

Ayar yapsanızda Wi-Fi adaptöründen alamazsınız kablolu kullanın kablo içinde CAT7 kablo alabilirsiniz.

Ayar yapsanızda Wi-Fi adaptöründen alamazsınız kablolu kullanın kablo içinde CAT7 kablo alabilirsiniz.

Teşekkürler.

Tekrar yazıyorum kablo ile kullanmam aileden dolayı iptal oldu bende 1 gigbit destekleyen adaptör aldım fakat test sonucu 100Mbps arttı sadece ve Wi-Fi özellikleirnde alınan/iletilen 800/800 yazmasına ragmen bir ayar yapmam gerekiyor mu?

Son düzenleme:

Kablo şart araya 1 kat giriyor anladığım kadarıyla adabtör her zaman istenileni vermeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…