İnternet tam verimde kullanılmıyor

010012

Femtopat
Daha fazla  
Vadafone kullanıyoruz, modemden PC'ye Ethernet ile sinyal aktarıyorum, modem 100Mbps ama benim 12-13MB indirmem gerekirken 1.4 1.5 MB indiriyorum.
Acaba sorun kabloda olabilir mi? Kablonun başının bir kısmı kopmuştu, elektrikçiye tekrar gidip kafa taktırdık.
Ne olur çözün.

1735678222077.png
1735678228004.png

Vadafone kullanıyoruz, modemden PC'ye Ethernet ile sinyal aktarıyorum, modem 100Mbps ama benim 12-13MB indirmem gerekirken 1.4 1.5 MB indiriyorum.
Acaba sorun kabloda olabilir mi? Kablonun başının bir kısmı kopmuştu, elektrikçiye tekrar gidip kafa taktırdık.
Ne olur çözün.

Eki Görüntüle 2385940

Aldığınız hıza göre indirme hızı normal. Mbps ile MB aynı şey değil. Siz VDSL mi kullanıyorsunuz?

VDSL ne? Zaten internet 100Mbps ve 100Mbps 13 14 MB ediyor.

VDSL bir altyapı türüdür. ADSL, fiber gibi altyapı türleride mevcut. Bende hız testinde aldığınız hıza göre indirme hızınız normal diyorum. Mbps ile MB aynı şey değil. Siz hangisini kullanıyorsunuz?

Aldığınız hıza göre indirme hızı normal. Mbps ile MB aynı şey değil. Siz VDSL mi kullanıyorsunuz?

VDSL bir altyapı türüdür. ADSL, fiber gibi altyapı türleride mevcut. Bende hız testinde aldığınız hıza göre indirme hızınız normal diyorum. Mbps ile MB aynı şey değil. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Onun hakkında bir bilgim yok bir yerden bakabiliyor muyuz?

Benim demek istediğim şey herkesin 50 mbps 100 mbps interneti varken rahat 13 mb dowloand felan alıyorlar ben 1.7 mb max alıyorum.

Benim demek istediğim şey herkesin 50 Mbps 100 Mbps interneti varken rahat 13 MB dowloand falan alıyorlar ben 1.7 MB Max alıyorum.

Yukarıda yazdığım gibi. Mbps ile MB aynı şey değil. 12 Mbps= 1.5 MB gibi bir değer yapıyor. Siz modem arayüzüne girip bir kontrol edin bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı