İnternet tarayıcıda çekmiyor

flameout

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımda oyun oynarken internette bir sıkıntım olmuyor ama tarayıcıya girdiğimde internet önce çekmiyor sonra aralıktan çıkıp tekrar bağlanıyor her 3 dakikada bir böyle oluyor.

Bilgisayarımda oyun oynarken internette bir sıkıntım olmuyor ama tarayıcıya girdiğimde internet önce çekmiyor sonra aralıktan çıkıp tekrar bağlanıyor her 3 dakikada bir böyle oluyor.
Buna benzer sorun aynen bende yaşadım.
Bahsettiğin sorunu aşağıdaki yöntem çözebilir ama öyle bir sorunun olmasaydı bile daha stabil bir bağlantı için aşağıda yazdıklarımı yapmanı tavsiye ederim.
1-) Modem arayüzüne/ayarlarına gir. wifi Kanal ayarlarını bul. Varsayılan olarak ''otomatik'' seçilidir. Otomatik olması soruna sebeb olabiliyor. Bu yüzden tercihen 7 ve üstü bir kanal seç. Neden olduğunu unuttum ama 11.kanal tavsiye ediliyordu. İnşallah sorunun düzelir.
2-) Muhtemelen 5G ile bağlanıyorsundur ama ben kesinlikle 5g ile değil 2.4g ile bağlanmanı da tavsiye ederim. Muhtemelen gerekmiyordur ama ben 5g olan modemimde 5g yi inaktif ettim ve bağlantım çok daha iyi ve stabil oldu.

( İstersen önce farklı bir tarayıcı yükle ve aynı sorunu yaşıyormusun bir bak. Benim tavsiyem Firefox ya da opera)

Düzeldi galiba sorunun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı