Çözüldü İnternet tarayıcıları kullanırken ''Yetersiz bellek'' hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lights

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 3 yıldır kullandığım sistemde son 1 aydır bazı problemler başladı. Tarayıcı olarak Opera GX kullanıyorum ve video vs izlerken sürekli Opera GX yetersiz bellek uyarısı gelip duruyor, öyle aşırı bir kullanımda yok yani genel olarak 1GB arası kullanım görünüyor. 3 gündür de ara sıra mavi ekran hatası almaya başladım. Sizce sebepleri neler olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sanal bellek ile alakalı.
Windows arama çubuğuna "Gelişmiş sistem ayarları" yaz. Sırasıyla;
Gelişmiş'e gir daha sonra Performans sekmesindeki Ayarlar'a tıkla, tekrar Gelişmiş'e gel.
Burada sanal bellek yazan yerde değiştir diye bir seçenek olacak ona tıkla.
Tüm sürücülerde disk belleği boyutunu otomatik yönet seçeneğindeki tiki kaldır.
Windows'un kurulu olduğu dizin olan diski seç (Muhtemelen C sabit diskidir)
Özel boyuta tıkla En büyük boyutu 10.000 yap ayarla tamam de ve çık.
Bilgisayarı yeniden başlat sorunun çözülecektir.

Şurdan izleyerekte yapabilirsin
Güncelleme sonrası gelen eklentilerin kullanımı sisteminizi karşılamıyor olabilir, eski bir Opera GX sürümü kullanmayı deneyin. (Sisteminizi paylaşmadığınızdan kötü olduğunu varsayıyorum.)

Güncelleme sonrası gelen eklentilerin kullanımı sisteminizi karşılamıyor olabilir, eski bir Opera GX sürümü kullanmayı deneyin. (Sisteminizi paylaşmadığınızdan kötü olduğunu varsayıyorum.)
16 gb 3200mhz ram kullanıyorum R5 3400g Apu bir sistem, daha önce böyle bir sorun yoktu. konuyu açtıktan sonra format attım fakat yine düzelmedi aynı hatayı almaya devam ediyorum, kasada genel bir temizlik yaptım fakat yinede değişen bir şey olmadı

Sanal bellek ile alakalı.
Windows arama çubuğuna "Gelişmiş sistem ayarları" yaz. Sırasıyla;
Gelişmiş'e gir daha sonra Performans sekmesindeki Ayarlar'a tıkla, tekrar Gelişmiş'e gel.
Burada sanal bellek yazan yerde değiştir diye bir seçenek olacak ona tıkla.
Tüm sürücülerde disk belleği boyutunu otomatik yönet seçeneğindeki tiki kaldır.
Windows'un kurulu olduğu dizin olan diski seç (Muhtemelen C sabit diskidir)
Özel boyuta tıkla En büyük boyutu 10.000 yap ayarla tamam de ve çık.
Bilgisayarı yeniden başlat sorunun çözülecektir.

Şurdan izleyerekte yapabilirsin

Çözüm
Sağ ol hocam, deniyorum şu an son durum hakkında 1-2 gün içinde bilgi vereceğim.

Umarım çözülür sorununuz

Yaptığımdan beri RAM hatası almadım hocam fakat mavi ekran hatası çoğalmıştı, araştırdım sorunu ve kullanmadıgın USB bellek driverıymıs onu anladım. Kaldırdığımdan beri herhangi bir sorun yaşamadım, teşekkürler tekrardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…