Z zifd Kilopat Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 13 29 Ekim 2024 #1 Merhaba, Daha önceden açılmış konulardaki çözümleri denedim fakat herhangi olumlu bir sonuç alamadım. Normalde Opera GX kullanıyorum fakat sorunumu çözemeyince diğer denemek istedim fakat hepsinde aynı sorun mevcut. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2024
Merhaba, Daha önceden açılmış konulardaki çözümleri denedim fakat herhangi olumlu bir sonuç alamadım. Normalde Opera GX kullanıyorum fakat sorunumu çözemeyince diğer denemek istedim fakat hepsinde aynı sorun mevcut. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
M Mr. Jingles Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.104 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ekim 2024 #2 Bir an önce o tarayıcıyı silin. Opera'yı Çinliler satın aldı ve en güvenilmez tarayıcıların başında geliyor. Artı 0 Eksi
Bir an önce o tarayıcıyı silin. Opera'yı Çinliler satın aldı ve en güvenilmez tarayıcıların başında geliyor.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #3 Tarayıcı otomatik olarak çerezleri siliyor olabilir, ayarlardan kontrol edin. Artı 0 Eksi