İnternet tarayıcısı önerileriniz

Microsoft Edge gerçekten çok iyi bir tarayıcı. Chromium tabanlı olduğu için Chrome eklentilerini de kullanabilirsiniz. Edge diğer tarayıcılara göre daha az RAM harcamasıyla da bilinir. Zaten Microsoft olduğu için geliştikçe daha da iyi gelecektir Windows bilgisayara. Opera GX tavsiye etmem zaten 1 GB'ta kadar anca kısıtlanıyor ki açtığım sekmeleri parça parça veri kullanarak gösterdiği için az gözüküyor .Bana göre ben fazla bir fark yarattığını düşünmüyorum. Bunun dışında Brave ve Vivaldi var ama bunlarda Chrome çok yakın kullanım olarak. Edge kullanırsanız sizi memnun eder. Edge yükleyin sonra Edge eklentilerden AdGuard kurun reklamsız olarak kullanabilirsiniz.

Çok hantal değil hocam, çok hızlıda değil ama hantalda diyemeyiz.

Opera GX deneyimledim ve fazla hoşuma gitmedi, soldaki o çubuk üstelik. Daha çok düşük sistemler için yapılmış gibi.

Teşekkür ederim.
Bilgilendirdiğiniz için.
Artık Opera'nın hangi sürümü olursa olsun bilgisayarıma kesinlikle yüklemeyeceğim.
Bilgisayarım kötü değil Mozilla Firefox kurmayı düşünüyorum.
İyi mi?

Bende Mozillada kalsam mı diye düşünüyorum fakat fazla ram kullanması bir sorun mu yoksa sistemim iyi olduğu için mi bu kadar kullanıyor ?

@BlackGRY
Gayet iyidir hocam, yeterli RAM'iniz varsa cayır cayır çalışacaktır. Birazcık şişme sorunu hariç bir sorunu yok, zaten o sorun da hangi tarayıcıda yok ki. (Şimdi aklıma geldi, Chromium'da yok XD)

@Kintana
Yok hocam, Opera GX aslında yüksek sistemler için geliştirilmiş. Fazlaca hantal ve iyi bir sistem yoksa çöp gibi kalıyor. Normal Opera daha iyi ancak ne yapıyoruz? Opera önermiyoruz.

Seçenekler azaldı Peki Vivaldi ve Brave tam olarak nasıl güvenilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…