Emre Myth Durak Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #21 Kartos3 dedi: Microsoft Edge kullanmaya karar verdim. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Pişman olmayacaksınız
Kartos3 dedi: Microsoft Edge kullanmaya karar verdim. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Pişman olmayacaksınız
3 359107 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Kasım 2020 #22 Silinen üye dedi: Zaten nickimin altında görünüyor. Genişletmek için tıkla... Mor dedi: .(Kullanıcı adım altında Chrome göstermesinin sebebi de bu.) Genişletmek için tıkla... Telefondan girenler ne olucak? Ben aslında yeni Edge'i beğendim.
Silinen üye dedi: Zaten nickimin altında görünüyor. Genişletmek için tıkla... Mor dedi: .(Kullanıcı adım altında Chrome göstermesinin sebebi de bu.) Genişletmek için tıkla... Telefondan girenler ne olucak? Ben aslında yeni Edge'i beğendim.
Mor Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 234 Çözümler 1 28 Kasım 2020 #23 359107 dedi: Telefondan girenler ne olucak? Ben aslında yeni Edge'i beğendim. Genişletmek için tıkla... Mobil için Firefox'u öneririm.
359107 dedi: Telefondan girenler ne olucak? Ben aslında yeni Edge'i beğendim. Genişletmek için tıkla... Mobil için Firefox'u öneririm.
3 359107 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Kasım 2020 #24 Mor dedi: Mobil için Firefox'u öneririm. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle demedim, telefondan girince isminin altında kullandığı tarayıcı ve işletim sistemi gözükmüyor.
Mor dedi: Mobil için Firefox'u öneririm. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle demedim, telefondan girince isminin altında kullandığı tarayıcı ve işletim sistemi gözükmüyor.
Emre Myth Durak Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #25 359107 dedi: Hayır öyle demedim, telefondan girince isminin altında kullandığı tarayıcı ve işletim sistemi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan "masaüstü görseli olarak iste" tarzında bir kutucuk olması lazım onu işaretleyince gözüküyor.
359107 dedi: Hayır öyle demedim, telefondan girince isminin altında kullandığı tarayıcı ve işletim sistemi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan "masaüstü görseli olarak iste" tarzında bir kutucuk olması lazım onu işaretleyince gözüküyor.
Kartos3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 791 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Kasım 2020 #26 Edge'nin bellek kullanımı gerçekten düşükmüş, diğer tarayıcılar ortalama 700 MB bellek kullanıyor.
nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Kasım 2020 #27 Kartos3 dedi: Edge'nin bellek kullanımı gerçekten düşükmüş, diğer tarayıcılar ortalama 700 MB bellek kullanıyor. Eki Görüntüle 755228 Genişletmek için tıkla... Vivaldi'nin bellek kullanımı hakkında bir bilgin var mı?
Kartos3 dedi: Edge'nin bellek kullanımı gerçekten düşükmüş, diğer tarayıcılar ortalama 700 MB bellek kullanıyor. Eki Görüntüle 755228 Genişletmek için tıkla... Vivaldi'nin bellek kullanımı hakkında bir bilgin var mı?
Kartos3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 791 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Kasım 2020 #28 nefsdead dedi: Vivaldi'nin bellek kullanımı hakkında bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var.
nefsdead dedi: Vivaldi'nin bellek kullanımı hakkında bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var.
nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Kasım 2020 #29 Kartos3 dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... Arama motorunda bir sonuca basınca yeni sekmede açıyor. Kendim yeni sekmede açmayı tercih ederdim. .
Kartos3 dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... Arama motorunda bir sonuca basınca yeni sekmede açıyor. Kendim yeni sekmede açmayı tercih ederdim. .
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Kasım 2020 #30 nefsdead dedi: Arama motorunda bir sonuca basınca yeni sekmede açıyor. Kendim yeni sekmede açmayı tercih ederdim. . Genişletmek için tıkla... Vivaldi Ayarları > Sekme kısmından değiştirebilirsiniz. Edge şu anda en az RAM kullanan Chromium tabanlı tarayıcı gibi benim testlerimde. Yine de önermiyorum.
nefsdead dedi: Arama motorunda bir sonuca basınca yeni sekmede açıyor. Kendim yeni sekmede açmayı tercih ederdim. . Genişletmek için tıkla... Vivaldi Ayarları > Sekme kısmından değiştirebilirsiniz. Edge şu anda en az RAM kullanan Chromium tabanlı tarayıcı gibi benim testlerimde. Yine de önermiyorum.