İnternet tarayıcısı önerisi

Chrome kullanıyorum ama gına geldi reklamlardan, ADBlocker'lar da işlevsizleşmeye başladı (telefonda eklenti yok).
Brave iyi midir? Edge mi kullanmalıyım?

Bir de telefon için bakıyorum.
Telefonda ve pcde opera kullanıyorum

Brave'de kendi ADBlocker varmış telefonda kullansam iyi midir?

Brave'de kendi ADBlocker varmış telefonda kullansam iyi midir?
Evet var hocam. Gayet iyi iş yapıyor. Ancak edge kadar değil. Bazı yerlerde yaramadığını görmüştüm. Belki güncelleme ile düzeltmiş olabilirler.

Chrome kullanıyorum ama gına geldi reklamlardan, ADBlocker'lar da işlevsizleşmeye başladı (telefonda eklenti yok).

Firefox,Yandex.Opera

@ahmttrn60 Edge'nin kendi ADBlocker'ını telefonda da kullanabilir miyim?

Telefonda Brave kullanın. Reklam engelleme ayarını ''Agresif'' olarak değiştirin. Görseller eski olabilir. Telefondan ekran görüntüsü al ve düzenleye uğraşasım gelmedi. Eski bir konudan aldım.

Edge içerisindeki izleyici koruması ''Katı'' olmadığı sürece bir işe yaramıyor. Ayrıca reklam engelleme değil izleyici engelliyor. Yani izleyici barındırmayan reklamları engellemiyor. Telefon için ayrıca Adblock Plus uzantısıyla geliyor. Adblock Plus uzantısının kendisine bir faydası yok.

Edge'i masaüstünde öneririm ama telefonda yetersiz bir tarayıcı.

Ayrıca telefon özel DNS ayarlarından AdGuard'ın genel DNS'ni ayarlayın.

Firefox + uBlock Origin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…