saad_exe Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, bu sorun bir süredir var Opera GX'te de denedim aynı Chrome'dan da denedim sonuç aynı. Video koyacağım bakın isterseniz.
Merhaba arkadaşlar, bu sorun bir süredir var Opera GX'te de denedim aynı Chrome'dan da denedim sonuç aynı. Video koyacağım bakın isterseniz.
stargutskb96 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #2 Kablolarda bir gevşeklik veya donanımsal bir sorun olabilir belki, laptop mu masaüstü mu kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Kablolarda bir gevşeklik veya donanımsal bir sorun olabilir belki, laptop mu masaüstü mu kullanıyorsunuz?
N nixisclosed Picopat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 97 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #3 Ekran sürekli göz kırpıyordan kastınız ne? Bir video ile gösterebilir misiniz? Artı 0 Eksi
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Ekim 2023 #4 Ekran kartın AMD mi? Artı 0 Eksi
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.300 Makaleler 18 Çözümler 41 13 Ekim 2023 #5 Tarayıcının ayarlarından donanım hızlandırıcıyı kapatın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS saad_exe Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #6 stargutskb96 dedi: Kablolarda bir gevşeklik veya donanımsal bir sorun olabilir belki, laptop mu masaüstü mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstü ama sadece Opera Chrome gibi uygulamalarda yapıyor. 231981 dedi: Ekran kartın AMD mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Girdap dedi: Tarayıcının ayarlarından donanım hızlandırıcıyı kapatın. Eki Görüntüle 1975726 Genişletmek için tıkla... Denedim oldu gibi emin değilim. Artı 0 Eksi
stargutskb96 dedi: Kablolarda bir gevşeklik veya donanımsal bir sorun olabilir belki, laptop mu masaüstü mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstü ama sadece Opera Chrome gibi uygulamalarda yapıyor. 231981 dedi: Ekran kartın AMD mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Girdap dedi: Tarayıcının ayarlarından donanım hızlandırıcıyı kapatın. Eki Görüntüle 1975726 Genişletmek için tıkla... Denedim oldu gibi emin değilim.
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Ekim 2023 #7 saad_exe dedi: Hocam masaüstü ama sadece Opera Chrome gibi uygulamalarda yapıyor. Evet. Denedim oldu gibi emin değilim. Genişletmek için tıkla... Ekran kart modelin ve sürücü sürümün ne? Güncel sürüm de düzeltildi bu sorun donanım hızlandırma açık kullanıyorum. Artı 0 Eksi
saad_exe dedi: Hocam masaüstü ama sadece Opera Chrome gibi uygulamalarda yapıyor. Evet. Denedim oldu gibi emin değilim. Genişletmek için tıkla... Ekran kart modelin ve sürücü sürümün ne? Güncel sürüm de düzeltildi bu sorun donanım hızlandırma açık kullanıyorum.
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.300 Makaleler 18 Çözümler 41 15 Ekim 2023 #8 saad_exe dedi: Denedim oldu gibi emin değilim. Genişletmek için tıkla... Olmuştur, iki tarayıcıda da yapın. Çözümü bu o dediğinizin. Başka bir şey ile alakası yok. Aç kapa yaparak farkı anlamaya çalışın. Artı 0 Eksi
saad_exe dedi: Denedim oldu gibi emin değilim. Genişletmek için tıkla... Olmuştur, iki tarayıcıda da yapın. Çözümü bu o dediğinizin. Başka bir şey ile alakası yok. Aç kapa yaparak farkı anlamaya çalışın.