İnternet telefonda hızlı ama PC'de yavaş

kurnmy

Picopat
Daha fazla  
İnternetim 100Mbps download, 100Mbps upload. Telefonda 2K falan video izleye biliyorum YouTube'da ya da başka yerlerde ama bilgisayarımda YouTube'da 480p kalite üzerinde internetle alakalı sorun olarak video izleyemiyorum. Mesela web tarayıcısında bir şey arattığımda çok geç açılıyor ama eskiden YouTube'da videoları 2K falan izleye biliyordum ve web tarayıcısında sekmeler çok daha hızlı açılıyordu ama son 2, 3 aydır bu sorunu yaşıyorum.

Başka tarayıcı denediğimde de aynı sorunları yaşadım.

Driverları güncelleyebilirsiniz, İnternet alıcısını değiştirebilirsiniz, bilgisayarı kablo ile internete bağlayabilirsiniz. Bunlar pratik çözümler, eğer bunları yapmanıza rağmen aynı sıkıntı devam ederse servise göndermenizi öneririm.

Ethernet mi Wi-Fi mi?
Ethernet kablosu.

Driverları güncelleyebilirsiniz, İnternet alıcısını değiştirebilirsiniz, bilgisayarı kablo ile internete bağlayabilirsiniz. Bunlar pratik çözümler, eğer bunları yapmanıza rağmen aynı sıkıntı devam ederse servise göndermenizi öneririm.
Driverları nasıl güncelleye bilirim? Link falan bıraka bilir misin?

Ethernet kablosu.

Driverları nasıl güncelleyebilirim? Link falan bırakabilir misin?

Kusura bakmayın hocam dün bakamadım. Bir tane video buldum fakat video İngilizce. Size linkini atayım eğer anlayabilirseniz oradan yapabilirsiniz. Eğer bulabilirsem Türkçe video linkini de atarım.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı