I ismet-22 Megapat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #1 Merhaba ben bilgisayarımdaki internet trafiğini denetlemek istiyorum. Veri akışlarını görmek istiyorum. Bunun için güvenilir sağlam bir yazılım önerebilir misiniz?
Merhaba ben bilgisayarımdaki internet trafiğini denetlemek istiyorum. Veri akışlarını görmek istiyorum. Bunun için güvenilir sağlam bir yazılım önerebilir misiniz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Ocak 2015 #2 Comodo Firewall ücretsiz sürümünü yükleyin. Gelen giden bütün paketleri size soracaktır. Alternatif bir program ise Netlimiter: NetBalancer - internet traffic control tool for Windows
Comodo Firewall ücretsiz sürümünü yükleyin. Gelen giden bütün paketleri size soracaktır. Alternatif bir program ise Netlimiter: NetBalancer - internet traffic control tool for Windows
I ismet-22 Megapat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #3 Teşekkürler hemen deneyeceğim.