İnternet+TV paket önerisi

Millenicom Superonline altyapısını kullanarak fiber internet satıyor, isterseniz onlara da bir sorun. TV içinse de smart tv'niz varsa ya da Apple TV/Android TV Box'unuz varsa fiber olmadan da iptv kullanabilirsiniz. Ben o şekilde kullanıyorum. Turknet Vdsl 75 Mbps download 4 Mbps upload olan paketi ve Apple TV'nin Turkcell TV+ uygulaması ile de TV+ kullanıyorum. 79.99 Turknet'e, 15 kadar da TV+'a ödüyorum. Toplamda 95 liraya hem 75mbit İnternet hem de TV+ kullanıyorum yani

Netflix ve Blutv eve bağlanıyor mu ?
Evet TV'den izleyebilirsin ama klasik alışılmış kanallar yoktur. Hatta hiç kanal yoktur. Netflix, BluTV gibi yerler kendilerinin ya da başka yapımcıların filmlerini, dizilerini alıp yayınladığı servis hizmeti. İstediğin zaman açıp izleyebiliyorsun. Ailene pek gitmeyebilir.

Evinizde Kablonet alt yapısı varsa ona da bir bakmanızı öneririm.

Kaç günde baglandı evrakları kargoladıktan sonra

Kaç günde baglandı evrakları kargoladıktan sonra
Evrakları kargoladıktan 3 gün sonra mesaj attılar evraklarınız eksik diye. Eski hattım Türk Telekom annemin üzerineydi onun geçiş evrağını yollamam lazımmış. O yüzden biraz gecikme yaşadım. Yani başvurumdan 12 gün sonra geçiş sağladım. Geçtikten hemen sonraki gün Türk Telekom ekipleri geldi adsl olan hattımı vdsl'e çevirdiler yani 13 günde tamamlandı fakat evraklarımı düzgün yollasaydım 1 haftada tamamlanacağını düşünüyorum.

Benim ttnet hattı babamın üstüneydi ben onu dün iptal edip dün bunun üzerine kendi üstüme alarak netsped evrakları gönderdim eksiksiz yani hattı taşımadıgım hattı iptal ettigim için uzama. Söz konusu olabilir mi

Uzama olacağını sanmıyorum ama keşke iptal etmeseydiniz, siz zaten netspeed'e başvurunca onlar kendileri iptal ediyorlar. Böylece hem evinizde ki internet kesilmeden geçiş yapıyorsunuz hem de sahip olduğunuz portu kullanamaya devam ediyorlar. Umarım port yok gibi bahaneler üretmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…