İnternet üzerinden acemi şekilde ek gelir elde edilir mi?

Gazoz0

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda 11. sınıftayım. Şimdiye kadar Python, C#, MySQL gördük. Şu anda ise HTML, grafik tasarım, Photoshop, Mobil Uygulama Geliştirme ve PHP öğreniyoruz. Seneye staj yapacağımız için hem kendimi geliştirmek hem de ek gelir sağlamak amacıyla internetten hangi sitelerden ek gelir elde edebilirim? Ayrıca kendimi hangi alanda geliştirirsem daha iyi olur?

Freelance sitelerinden iş alarak ek gelir elde edebilirsin.

İnternetten bu işlerde bir şeyler kazanmak için ileri düzey bilmen gerek. Senin düzeyindeki işleri yapay zeka yapabiliyor. Kimse para verip yaptırmaz.

Android için oyun programlayıp Play Store üzerinden satabilirsin. Benzer şekilde Unity ya da Unreal Engine gibi oyun motorlarını kullanarak Windows için de oyun geliştirebilirsin ve Steam'de satıp para kazanabilirsin.

Android için oyun programlayıp Play Store üzerinden satabilirsin. Benzer şekilde Unity ya da Unreal Engine gibi oyun motorlarını kullanarak Windows için de oyun geliştirebilirsin ve Steam'de satıp para kazanabilirsin.
Windows için çok zor olur ama Androidde yapmak mantıklı. Birkaç reklam alarak kolayca para kazanılabilir.

Peki hangisine dil'e daha çok önem vermeliyim sizce veya hepsi aynı düzeyde geliştirmeliyi miyim?

Peki hangisine dil'e daha çok önem vermeliyim sizce veya hepsi aynı düzeyde geliştirmeliyi miyim?
Clicker oyunları olabilir. Idle Miner gibi, eskiden çok oynardım. Reklamlarıda ödüllü reklam tarzı şeyler yapabilirsin. Reklam için AdMob veya Unity Ads kullanabilirsin.

Peki hangisine dile daha çok önem vermeliyim sizce veya hepsi aynı düzeyde geliştirmeliyi miyim?
Unity için C# bilmen gerekiyor. Unreal Engine için ise C++ bilmelisin. Indie oyunlar için Unity daha iyi bir tercih. Unreal Engine ile daha büyük projeler yapılabiliyor. Ben olsam Unity öğrenmeye odaklanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…