haruncan11903 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 RAM Patriot 16GB 1x SSD veya HDD modeli Kioxia 1TB M2 Ekran kartı RX 7600 Anakart Asus A520m İşlemci Ryzen 5 5600 Yeni bir bilgisayar aldım ve Windows 10 Pro yüklü olarak geldi. Trendyol gibi platformlardan ürün anahtarı alırsam 11'e falan güncelleme alır mıyım?
Yeni bir bilgisayar aldım ve Windows 10 Pro yüklü olarak geldi. Trendyol gibi platformlardan ürün anahtarı alırsam 11'e falan güncelleme alır mıyım?
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 572 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #2 haruncan11903 dedi: Yeni bir bilgisayar aldım ve Windows 10 Pro yüklü olarak geldi. Trendyol gibi platformlardan ürün anahtarı alırsam 11'e falan güncelleme alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Alabilirsin diye biliyorum. Tam emin degilim bence Windows 11 lisansı alman daha mantıklı olur.
haruncan11903 dedi: Yeni bir bilgisayar aldım ve Windows 10 Pro yüklü olarak geldi. Trendyol gibi platformlardan ürün anahtarı alırsam 11'e falan güncelleme alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Alabilirsin diye biliyorum. Tam emin degilim bence Windows 11 lisansı alman daha mantıklı olur.
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 15 Kasım 2024 #3 haruncan11903 dedi: Yeni bir bilgisayar aldım ve Windows 10 Pro yüklü olarak geldi. Trendyol gibi platformlardan ürün anahtarı alırsam 11'e falan güncelleme alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Sağlamlisanstan alın en güveniliridir. Evet güncelleme alacaksınız. Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com
haruncan11903 dedi: Yeni bir bilgisayar aldım ve Windows 10 Pro yüklü olarak geldi. Trendyol gibi platformlardan ürün anahtarı alırsam 11'e falan güncelleme alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Sağlamlisanstan alın en güveniliridir. Evet güncelleme alacaksınız. Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com
haruncan11903 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #4 Ben10Ultimate dedi: Sağlamlisanstan alın en güveniliridir. Evet güncelleme alacaksınız. Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Ben10Ultimate dedi: Sağlamlisanstan alın en güveniliridir. Evet güncelleme alacaksınız. Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.