İnternet Üzerinden Alışveriş Süreci Nasıl İşliyor?

Bugün aradım ama ulaşamadım. Yarın arayıp soracağım nedir ne değildir diye. Öğrendiğim bilgileri buraya aktarırım.

Az önce aradım bir bayan çıktı. Aradaki fark kdv farkıdır diyor, dedim hanımefendi zaten iki fiyatta kdv dahil halde. Üstelik kdv %18 hesaplasak bile daha değişik bir rakam çıkar ortaya. Neyse bu bana kötü bir tecrübe oldu. Sonraki alışverişlerde sitedeki fiyata değil onay mesajındaki rakama bakmalıyız, durum bunu gösteriyor.

@Fatih ŞENGİLL hocam ilk kez internet üzerinden ürün aldım ondada sıkıntı oldu. Ürün klavye olduğu için denemem için mecburen açmam gerekiyordu. Acaba bunu göndersem sıkıntı olur mu ?

Daha önce benim başıma bu durumda birşey gelmemişti. Bu zamana kadar en az 30-40 defa internet üzerinden alışveriş yaptım.Teknobiyotik, Sinerji, Itopya,Bimeks,Gold, Vatan Bilgisayar, N11, Gittigidiyor,Hepsiburada ve niceleri . Hepsinden alışveriş yaptım ve hiç böyle birşey başıma gelmedi.İşlem yaptığınız birim fiyat gözüküyor ve onun üzerinden kdv ve kargo eklenmiş. Birim fiyat yanlış gözüktüğü için böyle bir durum olmuş ancak nedenini bulmak müşteri hizmetleri bile yardım edemiyorsa zor.
İade işlemleri için yine müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz. Onlar size daha doğru bilgi verecektir. İade etmek yasal hakkınız ancak prosürü bilemem.Paketin açılmış olma durumunu izah ediniz.

Fiyattan yana sıkıntım yok. Bu şekildede kabulüm zaten ama dün klavyeyi oyun oynarken denediğimde problem oldu, şu konuda belirttim ; "CS:GO Sağ ve Sola Gitmeme Sıkıntısı" o yüzden iade etmeyi düşündüm. Çok kısmetsiz biriyim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…