E Emirdgn34 Decapat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 80 Çözümler 1 25 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, sorum çok kısa. BIOS güncellemesi yapacağım. Adaptör sayesinde kablosuz bağlantı kullanıyorum. Videolarda Ethernet bağlıyken yapılmış, peki Wi-Fi ile de yapılabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2021
Merhaba arkadaşlar, sorum çok kısa. BIOS güncellemesi yapacağım. Adaptör sayesinde kablosuz bağlantı kullanıyorum. Videolarda Ethernet bağlıyken yapılmış, peki Wi-Fi ile de yapılabilir mi?
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 25 Şubat 2021 #2 Kablosuz veya kablolu fark etmez ayrıca BIOS güncellemek için USB bellekte kullanabilirsiniz.
E Emirdgn34 Decapat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 80 Çözümler 1 25 Şubat 2021 #3 Evet biliyorum fakat evde 3 tane USB var, 3'ünde de Windows var USB'den yapmasak da bir şey fark eder mi? avis1 dedi: Kablosuz veya kablolu fark etmez ayrıca BIOS güncellemek için USB bellekte kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Evet biliyorum fakat evde 3 tane USB var, 3'ünde de Windows var USB'den yapmasak da bir şey fark eder mi? avis1 dedi: Kablosuz veya kablolu fark etmez ayrıca BIOS güncellemek için USB bellekte kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 25 Şubat 2021 #4 Fark yok ben sadece bilmiyorsanız diye seçenek söyledim.