Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 3 Temmuz 2021 #21 PhycoBatM dedi: Beni mahkemeye verebilir mi? Adımı soyadımı söylemedim. Genişletmek için tıkla... Kim uğraşacak? Korkacak bir şey yok. Çok fazla uğraşması lazım. Onu da kimse yapmaz.
PhycoBatM dedi: Beni mahkemeye verebilir mi? Adımı soyadımı söylemedim. Genişletmek için tıkla... Kim uğraşacak? Korkacak bir şey yok. Çok fazla uğraşması lazım. Onu da kimse yapmaz.
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #22 Semihfuat32 dedi: Kim uğraşacak? Korkacak bir şey yok. Çok fazla uğraşması lazım. Onu da kimse yapmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun hocam.Ben daha önceden böyle bir durum yaşamıştım.Onda hesabı kapatmak zorunda kaldım.
Semihfuat32 dedi: Kim uğraşacak? Korkacak bir şey yok. Çok fazla uğraşması lazım. Onu da kimse yapmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun hocam.Ben daha önceden böyle bir durum yaşamıştım.Onda hesabı kapatmak zorunda kaldım.