L liyow Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 73 Çözümler 1 6 Mart 2024 #1 Dolandırıldım, savcılık kaç gün içinde işlemi halleder? Siber dolandırıcı tarafından dolandırıldım. Kişi Türkiye sınırlarında mı bilemiyorum ama VPN kullanıyordur, illaki bir açık olduğunu düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2024
Dolandırıldım, savcılık kaç gün içinde işlemi halleder? Siber dolandırıcı tarafından dolandırıldım. Kişi Türkiye sınırlarında mı bilemiyorum ama VPN kullanıyordur, illaki bir açık olduğunu düşünüyorum.
7 759983 Femtopat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 152 Çözümler 1 6 Mart 2024 #2 liyow dedi: Dolandırıldım, savcılık kaç gün içinde işlemi halleder? Siber dolandırıcı tarafından dolandırıldım. Kişi Türkiye sınırlarında mı bilemiyorum ama VPN kullanıyordur, illaki bir açık olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemi halletme kısmı belli olmayabilir, ama siber şube ile iletişime geçtiyseniz bulunabilir. Tabi yeterince akıllı ve tecrübeli değilse.
liyow dedi: Dolandırıldım, savcılık kaç gün içinde işlemi halleder? Siber dolandırıcı tarafından dolandırıldım. Kişi Türkiye sınırlarında mı bilemiyorum ama VPN kullanıyordur, illaki bir açık olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemi halletme kısmı belli olmayabilir, ama siber şube ile iletişime geçtiyseniz bulunabilir. Tabi yeterince akıllı ve tecrübeli değilse.