Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #1 Merhaba Arkadaşlar ; Sizce özellikle İnternet üzerinden hesap satışı yapılırken nelere dikkat edilmeli? Dolandırılmamak için ne yapılmalı? Görüşlerinizi bekliyorum.
Merhaba Arkadaşlar ; Sizce özellikle İnternet üzerinden hesap satışı yapılırken nelere dikkat edilmeli? Dolandırılmamak için ne yapılmalı? Görüşlerinizi bekliyorum.
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 31 Ağustos 2015 #2 Hesap satıcısı sen isen ilk önce parayı al, eğer sen hesap alacaksan imkanın varsa gidip elden halledin. Yoksa diğer türlü parayı kaptırırsınız.
Hesap satıcısı sen isen ilk önce parayı al, eğer sen hesap alacaksan imkanın varsa gidip elden halledin. Yoksa diğer türlü parayı kaptırırsınız.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #3 Silinen üye dedi: Hesap satıcısı sen isen ilk önce parayı al, eğer sen hesap alacaksan imkanın varsa gidip elden halledin. Yoksa diğer türlü parayı kaptırırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kere aptallık yapıp, bir hesabımı kaptırdım birine bir daha yaşamak istemiyorum açıkcası. Mesela PayPal'dan hesabı sattım diyelim parayı yolladılar bana, geri çekemezler değil mi parayı bir daha?
Silinen üye dedi: Hesap satıcısı sen isen ilk önce parayı al, eğer sen hesap alacaksan imkanın varsa gidip elden halledin. Yoksa diğer türlü parayı kaptırırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kere aptallık yapıp, bir hesabımı kaptırdım birine bir daha yaşamak istemiyorum açıkcası. Mesela PayPal'dan hesabı sattım diyelim parayı yolladılar bana, geri çekemezler değil mi parayı bir daha?
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 31 Ağustos 2015 #4 Daha önce PayPal kullandım ama böyle bir duruma rastlamadım, o yüzden tam olarak bir şey diyemeyeceğim.
Daha önce PayPal kullandım ama böyle bir duruma rastlamadım, o yüzden tam olarak bir şey diyemeyeceğim.