İnternet üzerinden ikametgâh değişimi nasıl yapılır?

e3m1rrq

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. İnternet üzerinden ikametgâh değiştirme hakkında bilgi edinmek için oluşturuyorum bunu. Baktığımda hepsi biribirnen farklı şeyler söylediği için anlamadım. Depremzede değilim veya bölgesinde de değilim başka bir şehirden başka bir şehre adres değiştirmek istiyorum. Nüfusa randevu mu almalıyım yoksa internet üzerinden olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
e-Devlet uzerinden ikametgâh degisikligi cok rahat yapiliyor bende daha yeni degistirdim. Oturdugunuz konutta bir kisi yasiyor ise ikameti degistirdikten sonra oturan kisinin onayinin verilmesi gerekiyor ondan sonra degisiyor eger konut bos ise e-Devlet uzerinden direk degistirebilirsiniz.

e-Devlet uzerinden ikametgâh degisikligi cok rahat yapiliyor bende daha yeni degistirdim. Oturdugunuz konutta bir kisi yasiyor ise ikameti degistirdikten sonra oturan kisinin onayinin verilmesi gerekiyor ondan sonra degisiyor eger konut bos ise e-Devlet uzerinden direk degistirebilirsiniz.

X şehrinden y şehrine veya şehir içi şekilde bir farklılığı var mı yoksa fark etmeksizin yapabiliyor muyum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı