Sorum basit. YouTube kanalları veya web siteleri önerilerini ve nedenlerini bekliyorum. İnternet üzerinden nasıl İngilizce öğrenebilirim? Öğrenen veya bu konuda tecrübesi olanların yanıtlarını bekliyorum.
Evet öğrenilir ancak akıcı ve rahat konuşma için yabancı biri ile pratik lazım. Bu yüzden genelde yeni öğrenenler anlama sıkıntı çekmez ama konuşamazlar.
Evet öğrenilir ancak akıcı ve rahat konuşma için yabancı biri ile pratik lazım. Bu yüzden genelde yeni öğrenenler anlama sıkıntı çekmez ama konuşamazlar.
Benim de tam olarak sorunum bu. Anlayabiliyorum, cümle yapısı falan her şeyini biliyorum fakat konuşamıyorum. Ve konuşamamamın en büyük nedeni de özgüven eksikliği. Ya hata yaparsam, ya kelimeyi doğru telaffuz edemezsem gibi korkularım var. Ayrıca konuşmaya çalışırken bir kelimenin birden fazla kullanım şekli arasında kalıyorum. Önerilerinizi alabilir miyim arkadaşlar?