Catania Megapat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #1 Merhabalar 3500-4000 TL bütçeli MSI yada Asus bir dizüstü bilgisayar alacağım. Fakat meblağ fazla olduğu için ve daha önce tecrübem olmadığı için çekiniyorum. Hangi siteler güvenilirdir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2014
Merhabalar 3500-4000 TL bütçeli MSI yada Asus bir dizüstü bilgisayar alacağım. Fakat meblağ fazla olduğu için ve daha önce tecrübem olmadığı için çekiniyorum. Hangi siteler güvenilirdir?
GÖKALP ÇEVİK Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 379 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #2 Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli ve Hızlı Alışveriş VATAN BİLGİSAYAR - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'u .:.Nova Bilgisayar.:. Notebook, Laptop, Asus, Lenovo, msi, Dell, bilgisayar Eksen Bilgisayar Bunlar güvenilirdir.
Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli ve Hızlı Alışveriş VATAN BİLGİSAYAR - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'u .:.Nova Bilgisayar.:. Notebook, Laptop, Asus, Lenovo, msi, Dell, bilgisayar Eksen Bilgisayar Bunlar güvenilirdir.
_Zafer Alparslan_ Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Antalya/Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2014 #3 Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Unutmamak lazımdır.
Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Unutmamak lazımdır.