Yavuz45 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 Öğrenciyim ve ailemi ekonomik olarak destek olup artık harçlık almak istemiyorum. Kendi paramı kazanmak istiyorum, internet üzerinden para kazanabileceğim güvenilir site önerilerinizi alacaktım, şimdiden teşekkürler.
Öğrenciyim ve ailemi ekonomik olarak destek olup artık harçlık almak istemiyorum. Kendi paramı kazanmak istiyorum, internet üzerinden para kazanabileceğim güvenilir site önerilerinizi alacaktım, şimdiden teşekkürler.
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 17 Aralık 2022 #2 Tasarım, video edit tarzı şeyler yapıp satabilirsiniz.
Yavuz45 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #3 epodhii dedi: Tasarım, video edit tarzı şeyler yapıp satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz tasarım sitesi ve bu tasarladığım ürünleri satabileceğim siteler nelerdir?
epodhii dedi: Tasarım, video edit tarzı şeyler yapıp satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz tasarım sitesi ve bu tasarladığım ürünleri satabileceğim siteler nelerdir?