percyjackson Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #1 2-3 hafta içerisinde internet üzerinden 5-6 bin para kazanmam lazım da nasıl yapabilirim hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
2-3 hafta içerisinde internet üzerinden 5-6 bin para kazanmam lazım da nasıl yapabilirim hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #2 percyjackson dedi: 2-3 hafta içerisinde internet üzerinden 5-6 bin para kazanmam lazım da nasıl yapabilirim hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... E-ticaret yapabilirsin. Başka hiçbir iş kurtarmaz seni. Veya kripto para veya borsa ticareti yap ama batma ihtimalin çok yüksek.
percyjackson dedi: 2-3 hafta içerisinde internet üzerinden 5-6 bin para kazanmam lazım da nasıl yapabilirim hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... E-ticaret yapabilirsin. Başka hiçbir iş kurtarmaz seni. Veya kripto para veya borsa ticareti yap ama batma ihtimalin çok yüksek.