İnternet üzerinden nasıl para kazanılır?

MalatyaKaysısı

Centipat
Daha fazla  
Merhaba benim evde çok fazla boş vaktim var ve sıkılıyorum boş boş oturmaktan. Bilgisayardan para kazanabileceğim bir site var mıdır acaba?

Merhaba benim evde çok fazla boş vaktim var ve sıkılıyorum boş boş oturmaktan. Bilgisayardan para kazanabileceğim bir site var mıdır acaba?

Oyun hesaplarını kasıp satabilirsiniz. Eskiden İngilizceniz var mı bilmiyorum ama AI yokken çeviri işi falan oluyordu ama artık ona da çok ihtiyaç kalmadı.

Oyun hesaplarını kasıp satabilirsiniz. Eskiden İngilizceniz var mı bilmiyorum ama AI yokken çeviri işi falan oluyordu ama artık ona da çok ihtiyaç kalmadı.

Hocam en çok hangi oyunda böyle bir piyasa var benim bir tanıdık evine server kurmuş Knight kasıyordu en son.

Hocam en çok hangi oyunda böyle bir piyasa var benim bir tanıdık evine server kurmuş Knight kasıyordu en son.

Oynadığım oyunlar arasında eFootball var mesela onda 2 3 ayda kasıp 300 400 TL'ye satılıyor ama aynı anda birden fazla hesap kasman lazım ve her gün girip ödülleri alıp etkinlikleri yapman lazım.

Hocam CS 2'den para kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken şey oyunda Prime alıp oyunu oynamak daha sonra siz oynadıkça size kasalar düşecek bu kasaları satabilirsiniz veya anahtar satın alıp kasaları açıp çıkan skinleri satabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…