3D modelleme yapıp satışlar yapabilirsiniz ben yapıyorum, Roblox Tech sunucuları üzerinden modellerimi arkadaşlara verip onlar komisyonu alıyor bende paramı kazanıyorum. 3D modellemeye yatkın değilseniz Studiodan başlarsanız daha iyi olur. Parçalı modelleme daha kolay bilmeyen öğrenir hızlıca. Ama ben biraz uzun sürede kaliteli modeller yapmaya başladım ve satmaya başlayalı 1 sene anca olacak. Yada İllüstrasyon yapabilirsiniz. Afiş tasarım çalışmaları yapabilirsiniz.Merhaba,
Yaklaşık 6-7 aydır işsizim ve bu sıralar iş bulmakta güçlük çekiyorum. İnternet üzerinden belli başlı işler yaparak ve bir yere bağlı olmadan para kazanmak mümkün mü?
Bildiğiniz siteler var ise yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam üstte mis gibi emek gerektiren güzel işler var ve kızgın emojisi bırakmışsınız sizin dediğiniz şeyler sosyal sosyetelikten başka birşey değilGmail açıp satabilirsiniz.
Fake instagram hesabı kasıp satabilirsiniz.
Telegram kanalı kasıp satabilirsiniz.
Önerin ne olur, blender mı daz mı?3D modelleme yapıp satışlar yapabilirsiniz ben yapıyorum, Roblox Tech sunucuları üzerinden modellerimi arkadaşlara verip onlar komisyonu alıyor bende paramı kazanıyorum. 3D modellemeye yatkın değilseniz Studiodan başlarsanız daha iyi olur. Parçalı modelleme daha kolay bilmeyen öğrenir hızlıca. Ama ben biraz uzun sürede kaliteli modeller yapmaya başladım ve satmaya başlayalı 1 sene anca olacak. Yada İllüstrasyon yapabilirsiniz. Afiş tasarım çalışmaları yapabilirsiniz.
Blender ve Roblox Studio alışma için Studio daha iyi bir yöntem olur sizin için ben oradan kendimi geliştirdim sonra Blendera başladım ama bu süreç sizde değişiklik gösterebilir deneyip görmek önemliÖnerin ne olur, blender mı daz mı?
Rehber vs. var mı önereceğiniz?Blender ve Roblox Studio alışma için Studio daha iyi bir yöntem olur sizin için ben oradan kendimi geliştirdim sonra Blendera başladım ama bu süreç sizde değişiklik gösterebilir deneyip görmek önemli
Vallahi hocam o araştırma size kalmış çünkü ben 5. Sınıfta zaman geçirme ayağına başlayıp bu raddeye geldim topu topuna 5 senede öğrendim ama bilgisayarım iyi değildi iyi olsa 2 seneye kalmazdı. Bazı yönleri zor edindim ama artık bilgi sahibiyimRehber vs. var mı önereceğiniz?
Hocam üstte mis gibi emek gerektiren güzel işler var ve kızgın emojisi bırakmışsınız sizin dediğiniz şeyler sosyal sosyetelikten başka bir şey değil
Hocam merhabalar bende blender da 3d modelleme hakkında tecrübeliyim fakat söylediğiniz iş modelini anlayamadım rica etsem bana ulaşırmısınız 1 2 sorum olucaktıVallahi hocam o araştırma size kalmış çünkü ben 5. Sınıfta zaman geçirme ayağına başlayıp bu raddeye geldim topu topuna 5 senede öğrendim ama bilgisayarım iyi değildi iyi olsa 2 seneye kalmazdı. Bazı yönleri zor edindim ama artık bilgi sahibiyim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.