R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 Merhabalar. Şu ınternetten herkes para kazanabiliyor. Bir tek ben kazanamıyorum. Nasıl yapıyorlar bunu ve hangi yolu izlemeliyim?
Merhabalar. Şu ınternetten herkes para kazanabiliyor. Bir tek ben kazanamıyorum. Nasıl yapıyorlar bunu ve hangi yolu izlemeliyim?
DarkmanTr Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #2 Rufiq Cavadov dedi: Merhabalar. Şu ınternetten herkes para kazanabiliyor. Bir tek ben kazanamıyorum. Nasıl yapıyorlar bunu ve hangi yolu izlemeliyim? Genişletmek için tıkla... Hocam boş zamanın varsa makale yazarak para kazanabilirsin veya site açıp reklamlardan para kazanabilirsin veya YouTube TikTok vs tercih senin.
Rufiq Cavadov dedi: Merhabalar. Şu ınternetten herkes para kazanabiliyor. Bir tek ben kazanamıyorum. Nasıl yapıyorlar bunu ve hangi yolu izlemeliyim? Genişletmek için tıkla... Hocam boş zamanın varsa makale yazarak para kazanabilirsin veya site açıp reklamlardan para kazanabilirsin veya YouTube TikTok vs tercih senin.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #3 DarkmanTr dedi: Hocam boş zamanın varsa makale yazarak para kazanabilirsin veya site açıp reklamlardan para kazanabilirsin veya YouTube TikTok vs tercih senin. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan maalesef kazanamadım. Türkiyeden bir arkadaş oyun kanalı sattı bana. Organik falan dedi. Fakat ne attıysak kanala izlenme gelmiyordu.
DarkmanTr dedi: Hocam boş zamanın varsa makale yazarak para kazanabilirsin veya site açıp reklamlardan para kazanabilirsin veya YouTube TikTok vs tercih senin. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan maalesef kazanamadım. Türkiyeden bir arkadaş oyun kanalı sattı bana. Organik falan dedi. Fakat ne attıysak kanala izlenme gelmiyordu.