İnternet üzerinden ucuza Windows 10 alınır mı?

Yer
Antalya
Daha fazla  
İnternet üzerinden ucuza Windows 10 alınır mı? Herhangi bir sorun ile karşılaşılabilir mi? İnternet üzerinden alanlar varsa yardımcı olabilirler ise çok sevinirim. Açıkcası +1000TL ürünün 30-50 TL gibi cüzzi miktara düşmesinden kuşkulandığım için soruyorum şimdiden teşekkürler.

oyunfor.com dan alırsan tamamen güvenlidir. Şahsen Windows 10 Pro almıştım e postana direkt kodu gönderiyorlar. Aslında 30 Tl olmasının nedeni tamamen toptancılıkla ilgili. Yani o ürün rafa girince bir sürü vergi geliyor ve kutu içinde satılıyor. Kutulu şeyler daha pahalı olur. İnternetteki kutusuz direkt e postaya geliyor yani anladın sen.

4 TL ve 10 TL olmak üzere 2 kez aldım. Bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Kurumsal yerler karşılaşır tahminen. Zaten sizin lisansınız Microsoft tarafından onaylanıyor bu şekilde alınca. Tabi bu lisansların bu kadar ucuz olması ayrı bir konudur. Bence KMSpico ve benzerleri tarafından aktifleştirmek tehlikelidir, bu lisanslar değil. Fakat Microsoft'u arayıp sorduğunuzda tabiiki size almamanız gerektiğini söylecektir.

Bir sene kadar öncesinde N11.com'dan 20 TL civarında bir fiyata almıştım, hala sorunsuz kullanıyorum. Anakarta gömüldüğü için format atsanız da bir problem çıkartmıyor.

Zamanında çakma Windows 8 kullanıyordum, durumlar ve şartlardan dolayı. Böyle ucuz olan yerlerden de haberim yoktu. Lisanslama programları falan vardı o aralar, onunla lisanslamıştım. Lisans yapıyor da, sözde lisans işte.

Lakin sonrasında Windows 10 çıktığında, Microsoft ücretsiz olarak bilgisayarında orijinal W8 bulunan herkes için yükseltme bildirimi yollayacağını duyurdu. Bana gelmez diye tahmin ederken, bir baktım gelmiş. Nasıl oldu bilmiyorum inanın. Sonuçta sözde bir lisans sahibiydim. O zamandan bu yana Outlook hesabıma kayıtlı olan Windows 10'umu rahatça kullanıyorum. Küçüktüm yaptım, siz yapmayın.

Laptoplar için OEM key öneriliyor sebebi sanırım değişmeyecek olması peki herhangi bir esksisi var mı taşınamaması harici?
Laptoplar için OEM key öneriliyor sebebi sanırım değişmeyecek olması peki herhangi bir eksisi var mı taşınamaması harici?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…