İ İskenderMan Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #1 Başlıktaki gibi internet üzerinden yaptığım PowerPoint slaytını indiremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Başlıktaki gibi internet üzerinden yaptığım PowerPoint slaytını indiremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
D dux1 Attopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #2 İskenderMan dedi: Başlıktaki gibi internet üzerinden yaptığım PowerPoint slaytını indiremiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Nereden yaptın neden indiremiyon.
İskenderMan dedi: Başlıktaki gibi internet üzerinden yaptığım PowerPoint slaytını indiremiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Nereden yaptın neden indiremiyon.
İ İskenderMan Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #3 Google dan yaptım indirme seçeneği ile indirincede olmuyor değişik bir dosya türü olarak indiriyor.
D dux1 Attopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #4 İskenderMan dedi: Google dan yaptım indirme seçeneği ile indirincede olmuyor değişik bir dosya türü olarak indiriyor. Genişletmek için tıkla... nasıl iniyor dosya türü?
İskenderMan dedi: Google dan yaptım indirme seçeneği ile indirincede olmuyor değişik bir dosya türü olarak indiriyor. Genişletmek için tıkla... nasıl iniyor dosya türü?
İ İskenderMan Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #5 pptx olarak
R R0YS0D Picopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 61 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:00 #6 pptx zaten powerpoint eklentisidir.
D dux1 Attopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:01 #7 İskenderMan dedi: Pptx olarak. Genişletmek için tıkla... Doğru iniyor dostum PowerPoint yüklü olmadığından açamıyon herhalde crack poweerpoint indirebilirsin doğru düzgün bir yerden ama.
İskenderMan dedi: Pptx olarak. Genişletmek için tıkla... Doğru iniyor dostum PowerPoint yüklü olmadığından açamıyon herhalde crack poweerpoint indirebilirsin doğru düzgün bir yerden ama.
İ İskenderMan Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:01 #8 nereden? bir kere kullancağım zaten.
D dux1 Attopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:05 #9 İskenderMan dedi: Nereden? Bir kere kullancağım zaten. Genişletmek için tıkla... Kullanmicaksan birine atcaksan direkt at daha PowerPoint'i kullanmicaksan ama kullancaksan the pirate bay gibi siteler olabilir güvenlı oldugunu soyleyemem arkadaşlara sor istersen buradaki.
İskenderMan dedi: Nereden? Bir kere kullancağım zaten. Genişletmek için tıkla... Kullanmicaksan birine atcaksan direkt at daha PowerPoint'i kullanmicaksan ama kullancaksan the pirate bay gibi siteler olabilir güvenlı oldugunu soyleyemem arkadaşlara sor istersen buradaki.
İ İskenderMan Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:06 #10 Nasıl yani birisine at derken? Daha kullanmayacağım.