D dux1 Attopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:08 #11 İskenderMan dedi: Nasıl yani birisine at derken? Daha kullanmayacağım. Genişletmek için tıkla... Yani sen slaytı kendi pcndemi kullancan o zaman PowerPoint indircen.
İskenderMan dedi: Nasıl yani birisine at derken? Daha kullanmayacağım. Genişletmek için tıkla... Yani sen slaytı kendi pcndemi kullancan o zaman PowerPoint indircen.
İ İskenderMan Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:09 #12 hayır flash belleğe atacağım.
D dux1 Attopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:10 #13 İskenderMan dedi: Hayır flash belleğe atacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman pptx dosyasını flash belleğee at kendi pcnde daha PowerPoint'le uğraşmicaksan niye indiresinki sitesinden yaparsın.
İskenderMan dedi: Hayır flash belleğe atacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman pptx dosyasını flash belleğee at kendi pcnde daha PowerPoint'le uğraşmicaksan niye indiresinki sitesinden yaparsın.
İ İskenderMan Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:11 #14 okul tahtasından açacağım onda varsa direkt açılır mı? @dux1
D dux1 Attopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:16 #15 İskenderMan dedi: Okul tahtasından açacağım onda varsa direkt açılır mı? @dux1 Genişletmek için tıkla... Açılır kral bizde açılıyordu ama düzenleme yapabilir misin bilmiyorum bizim tahtada yoktu program mesela ama direkt dosya biçimi olarak açıp görüntüleyebiliyordun program olmasa bile zaten tahtalar aynı açılır.
İskenderMan dedi: Okul tahtasından açacağım onda varsa direkt açılır mı? @dux1 Genişletmek için tıkla... Açılır kral bizde açılıyordu ama düzenleme yapabilir misin bilmiyorum bizim tahtada yoktu program mesela ama direkt dosya biçimi olarak açıp görüntüleyebiliyordun program olmasa bile zaten tahtalar aynı açılır.
İ İskenderMan Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:17 #16 Birde bir şey daha soracağım WPS diye bir yerde crack var güvenli midi biliyor musunuz?
D dux1 Attopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:19 #17 İskenderMan dedi: Bir de bir şey daha soracağım WPS diye bir yerde crack var güvenli midi biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... O crack ddeğilki WPS Office o
İskenderMan dedi: Bir de bir şey daha soracağım WPS diye bir yerde crack var güvenli midi biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... O crack ddeğilki WPS Office o
İ İskenderMan Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:20 #18 Tamamdır teşekkür ederim umarım tahtada power point vardır iyi geceler. Birde dışarı aktardan indiriyorum değil mi? @dux1
Tamamdır teşekkür ederim umarım tahtada power point vardır iyi geceler. Birde dışarı aktardan indiriyorum değil mi? @dux1
D dux1 Attopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:40 #19 İskenderMan dedi: Tamamdır teşekkür ederim umarım tahtada power point vardır iyi geceler. Birde dışarı aktardan indiriyorum değil mi? @dux1 Genişletmek için tıkla... dışarı aktardan olur bide akıllı tahtada açılır zaten merak etmeyin iyi gecelerrr
İskenderMan dedi: Tamamdır teşekkür ederim umarım tahtada power point vardır iyi geceler. Birde dışarı aktardan indiriyorum değil mi? @dux1 Genişletmek için tıkla... dışarı aktardan olur bide akıllı tahtada açılır zaten merak etmeyin iyi gecelerrr
İ İskenderMan Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:52 #20 Çok teşekkür ederim.