İnternet Var Ama Bağlanmıyor

Fasadas2009

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim internetimde bir sıkıntı var ben de anlamadım çok karışık geldi. Sizlere sormak istedim. İnternete bağlı ama Opera, Chrome falan giriyor ama İnternet Explorer, Steam gibi yerlere girmiyor telefondan Wi-Fi'ye bağlanınca bağlı değil diyor ama giriyor. İnternete modem arayüzünde tanıla deyince de, sorunları gider dediğimde; Web sitesi (www.microsoft.com) çevrimiçi ancak bağlantı denemelerine yanıt vermiyor. Ağ Bağlantı Durumu Sorgulama: Başarısız"

WAM arayüzü bağlantısı testinde de; "DHCP Sunucu Bağlantı Testi: Başarısız" diyor. Sorunu araştırdım CMD'den "flushdns" falan yazdım hepsini yeniden başlattım ama olmadı.
Edge'yi sildim vb, aygıt yöneticisinden baktım güncel hepsi. Modemden baktım telefonlar bağlı IP atamış hepsine, acaba Ethernet kablosunda mı bir sıkıntı var? Ama öyle olsa Wi-Fi'yi etkiler mi? Lütfen yardım edin kaç gündür bu sorunla cebelleşiyorum.
İşletim Sistemi: Windows 10

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemin ağ ayarlarında sıkıntı olabilir. Kullanıcı adı ve şifresini biliyorsanız ağ kurulumunu yeniden yapın. Yada müşteri hizmetleri ile iletişime geçin onlar uzaktan hallederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…