İnternet var ama çalışmıyor

Althea

Centipat
Daha fazla  
Uzun zamandır Windows 11 kullanıyordum, dün Windows 10'a döndüm. İlk Windows 11'e geçtiğimde karşılaştığım ve uzun zaman boyunca çözemediğim (sonradan bir şekilde kendi kendine düzeldi sanırım) bir sorun tekrar karşıma çıktı: İnternete kablosuz olarak bağlandığımda hiçbir sorun yaşamıyorken kablolu olarak bağlandığımda internet var gözükmesine rağmen çalışmıyor. Bazen çok sayıda kabloyu çıkar-tak yaptığımda bazen bilgisayarı yeniden başlattığımda çözülüyor. Modeme res atmak sorunu çözmüyor.
Not: İnternetin çalışmadığı durumda YouTube'a girmeye çalıştığımda çok uzun zaman sonra site arayüzü yüklenebiliyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).png
    31,1 KB · Görüntüleme: 44
Aynısı bende de oluyordu. Başka bir kablo deneyin. Kablodan kaynaklanıyor olabilir.

Aynısı bende de oluyordu. Başka bir kablo deneyin. Kablodan kaynaklanıyor olabilir.
Tam bende bunu yazacaktım. Ethernet kablomu değiştirdim ve sorun çözüme kavuştu. Muhtemelen sizde ki sorun da ethernet kablosundan kaynaklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…