CanbeyT Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 5 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar Google girebiliyorum İnternet var. Ama Windows updatelemıyorum hatta Windows'da ethernet, İnternet yok yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2020
Arkadaşlar Google girebiliyorum İnternet var. Ama Windows updatelemıyorum hatta Windows'da ethernet, İnternet yok yazıyor.
Cimbomlu Wassup Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 790 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #2 SS alıp atar mısınız?
M3rl1n1 Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 229 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi- Gelecekte Mühendis 5 Temmuz 2020 #3 CanbeyT dedi: Arkadaşlar Google girebiliyorum İnternet var. Ama Windows updatelemıyorum hatta Windows'da ethernet, İnternet yok yazıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunun SS'ini atabilir misiniz? Tam olarak durumunuzu anlayamadım.
CanbeyT dedi: Arkadaşlar Google girebiliyorum İnternet var. Ama Windows updatelemıyorum hatta Windows'da ethernet, İnternet yok yazıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunun SS'ini atabilir misiniz? Tam olarak durumunuzu anlayamadım.