İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 29 Ağustos 2020 #1 Merhaba, bugün bilgisayarı açtım, internet bağlantısı gitti sandım, sonra bir baktım internete erişebiliyorum. Sorunu nasıl çözebilirim? Sorun neden kaynaklanabilir?
Merhaba, bugün bilgisayarı açtım, internet bağlantısı gitti sandım, sonra bir baktım internete erişebiliyorum. Sorunu nasıl çözebilirim? Sorun neden kaynaklanabilir?
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 29 Ağustos 2020 #2 Sağ tıklayıp "sorunları gider" dediğinizde simge düzeliyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 29 Ağustos 2020 #3 Taptic dedi: Sağ tıklayıp "sorunları gider" dediğinizde simge düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp "sorunları gider" dedim, sonra aşağıdaki ekran açıldı. Sonra "tüm ağ bağdaştırıcıları" dedim. "Bunu atla" dedim, Bu çıktı. Artı 0 Eksi
Taptic dedi: Sağ tıklayıp "sorunları gider" dediğinizde simge düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp "sorunları gider" dedim, sonra aşağıdaki ekran açıldı. Sonra "tüm ağ bağdaştırıcıları" dedim. "Bunu atla" dedim, Bu çıktı.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 29 Ağustos 2020 #4 Wi-Fi ve etherneti aynı anda mı kullanıyorsunuz? Ethernet ile bağlanıyorsanız, Wi-Fi özelliğini kapatıp deneyin. Artı 0 Eksi
Wi-Fi ve etherneti aynı anda mı kullanıyorsunuz? Ethernet ile bağlanıyorsanız, Wi-Fi özelliğini kapatıp deneyin.
KS KS İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 29 Ağustos 2020 #5 Taptic dedi: Wi-Fi ve etherneti aynı anda mı kullanıyorsunuz? Ethernet ile bağlanıyorsanız, Wi-Fi özelliğini kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Benim PC anakart Wi-Fi desteği var, Wi-Fi ile kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Taptic dedi: Wi-Fi ve etherneti aynı anda mı kullanıyorsunuz? Ethernet ile bağlanıyorsanız, Wi-Fi özelliğini kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Benim PC anakart Wi-Fi desteği var, Wi-Fi ile kullanıyorum.