İnternet var ama her yere girmiyor

517133

Hectopat
Garip bir başlık olabilir ama dinleyin :D İnternetle YouTube'a Instagram'a TikTok'a falan girebiliyorum ama Online oyuna giremiyorum. Ablamın IPhone'u var o ise hiçbir şeye giremiyor internetten? Modemi kapatıp açmayı baştan kurulum yapmayı denedim ama bir işe yaramadı. Bu arada Speedtest'e girdiğimde Speedtest'te açılmıyor.

Güvenli İnternet zımbırtısı açıksa kapatın modem ara yüzünden. Ara yüzde yok ise müşteri hizmetlerini arayın.

Garip bir başlık olabilir ama dinleyin :D İnternetle YouTube'a Instagram'a TikTok'a falan girebiliyorum ama Online oyuna giremiyorum. Ablamın IPhone'u var o ise hiçbir şeye giremiyor internetten? Modemi kapatıp açmayı baştan kurulum yapmayı denedim ama bir işe yaramadı. Bu arada Speedtest'e girdiğimde Speedtest'te açılmıyor.
TT ise müşteri hizmetlerinden güvenli interneti kapattır.

Tamam, girdi. Sonra?
Detaylar bu linkte hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama güvenlik sıkıntısı oluşturur belki.

Telefondan baglandigimda agda oturum acin, PC'den baglandigimda ag sınırlı yazıyor ama YT Google'a falan girebiliyorum ama LoL'e falan giremiyorum yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı