DNS otomatikte, Roblox ve DC girmeden once goodbye DPI kullaniyordum baska ogrenmek istediginiz varsa yazin. Nasıl cozecegim bunu?(Gorselleri yuklememisim birazdan atiyorum)
Ek ihtimal:
GoodbyeDPI kaldırdınız mı?
Kaldırmadı iseniz önce kaldırmanız gerekebilir.. ( Kaldırmak için kurulum yaptığınız klasörün içinde service remove dosyasına tıklamanız gerekli. )
DNS otomatikte, Roblox ve DC girmeden once goodbye DPI kullaniyordum baska ogrenmek istediginiz varsa yazin. Nasıl cozecegim bunu?(Gorselleri yuklememisim birazdan atiyorum)
Ek ihtimal:
GoodbyeDPI kaldırdınız mı?
Kaldırmadı iseniz önce kaldırmanız gerekebilir.. ( Kaldırmak için kurulum yaptığınız klasörün içinde service remove dosyasına tıklamanız gerekli. )
Ağ sıfırlama böyle bir soruna sebep olmaz.
Sadece varsayılan-olması gereken ayarlara getirir.
PC yi yeniden başlatın ve kablo bağlantı noktalarının tam oturup oturmadığını kontrol edin.
Yine düzelmez ise,
Modem arayüzüne girerek DNS değiştirdi iseniz düzeltmeniz gerekiyor olabilir.
Ama pek sanmıyorum çünkü bu durumda güvenli mod'da da bağlanamıyor olmalı.