Çözüldü İnternet var ama internet yok gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

410212

Centipat
Merhabalar,
Wi-Fi kullanıyorum hiç böyle bir sorunum yoktu fakat bugün bilgisayarı açtığımda sorun başlıktaki gibi internet var hatta istediğim şeye rahatlıkla girebiliyorum fakat internet yok işareti gözüküyor. İnternet yok, güvenli yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

Tek sorun çözücü bu genellikle; aygıt yöneticisini açıp, ağ bağdaştırıcılarını açıyorsun sonra Wireless network adapter yazan aygıta sağ tık yapıp, kaldırıyorsun sonra bilgisayarı yeniden başlat kendiliğinden yükleyecektir. Böyle bir şey yapıyorduk tekrar açınca düzeliyordu YouTube'ye bakarsan bulabilirsin. Tam emin değilim bu tarz anlatan bir video bulup bakmanı öneriyorum bu hatayı ben ınternet paketimi paylaştığımda alıyordum.

Tek sorun çözücü bu genellikle; aygıt yöneticisini açıp, ağ bağdaştırıcılarını açıyorsun sonra Wireless network adapter yazan aygıta sağ tık yapıp, kaldırıyorsun sonra bilgisayarı yeniden başlat kendiliğinden yükleyecektir. Böyle bir şey yapıyorduk tekrar açınca düzeliyordu YouTube'ye bakarsan bulabilirsin. Tam emin değilim bu tarz anlatan bir video bulup bakmanı öneriyorum bu hatayı ben ınternet paketimi paylaştığımda alıyordum.

Denedim aygıt yöneticisinden kaldırdım sildi, bilgisayarı yeniden başlattım tekrar yükledi fakat sorun hale devam ediyor internet yok gözüküyor. Yinede teşekkürler.
Son çare format atmak format deneyeceğim artık.

Sağ tıklayıp sorunları gider yaptınız mı peki?

Yaptım.
Şunu farkettim bilgisayar açıldığı zaman ilk 5 dk sorun yok ama sonradan internet yok işareti oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı